background image
NO HR EN Kontakt tlf.:
+47 906 400 48


Trenerteam

Når det gjelder valget av vårt trenerteam setter vi meget høye krav. Våre trenere skal ha både spillererfaring fra eliteserie, trenerutdanning og trenererfaring. Videre forventer vi av vårt trenerteam en meget positiv og konstruktiv tilnærming i kontakten med deltakere i treningsleiren. Våre trenere skal vise stort engasjement og et ekte ønske om å overføre deres kunnskaper til unge spillere.

Egen målvaktstrener er også et absolutt krav for oss, uansett hvor mange målvakter som deltar i treningsleiren.


Vedran Mataija har vært vår hovedtrener fra og med 2018. Fortsatt er han aktiv som spiller i den kroatiske eliteserien. Han er Poreč HK sin playmaker og ellers en av de aller beste i ligaen. Han var med i den kroatiske landslagstroppen i EM 2010 i Østerrike der Kroatia vant sølvmedalje.
Vedran har vunnet spillernes tillit som en meget engasjert, dyktig og hyggelig trener. Alltid smilende og med et godt humør. Han har store ferdigheter når det gjelder håndballteknikk og taktikk, i tillegg til trenerutdanning fra det kroatiske håndballforbundet og trenererfaring som trener for Porec sine junior-lag. Han er også trener for Istria-regionens juniorlandslag og samarbeider tett med det kroatiske håndballforbundet.

Matija Rađaković har vært vår assistenttrener fra og med 2018. Matija er også aktiv spiller, som Poreč HK sin venstre ving. Sesongen 2015/16 var han valgt i All Star-laget i den kroatiske eliteserien.
Matija har fullført trenerutdanning ved det kroatiske håndballforbundet i 2011, og siden da har han jobbet som trener for juniorlagene i Poreč, ved siden av å være aktiv spiller.

Toni Grkinić har vært vår målvaktstrener fra 2017. Inntil nylig spilte han i eliteserien, hvor han stod i målet til HK Bjelovar. Med den klubben deltok han også i EHF Challenge Cup. Toni er ellers utdannet fysioterapeut, og de siste årene har han jobbet som fysioterapeut i fotballklubben Dinamo fra Zagreb. Blid og engasjert som trener.


I tillegg til innleide trenere er treningsleirens organisatorer alltid med: Zvonimir Kalčik og Vlatko Đurić.

Zvonimir Kalčik trente og spilte håndball aktivt til han ble 19. Deretter studerte han på idrettslinjen ved Universitetet i Zagreb, hvor han i 2011 tok mastergrad. Han har spesialisering innenfor kondisjons- og styrkeforberedelser av idrettsmenn.

Vlatko Đurić bor i Sandvika. Han har i sin tid spilt håndball på nivå tilsvarende dagens 1.div i Norge, deriblant med Falk Horten. Han var utdannet Trener I og II, og var halvveis med Trener III-utdanningen ved NHF (det gamle utdanningsløpet). Har trent Jardar G2000 i seks år, til og med G14, som kulminerte med 3. plass i Postenserien (tidligere landsdekkende avslutningsturnering for Regionsmestre i G14-klassen i Norge). Han har ellers mastergrad på Informatikk ved UiO og jobber som IT-konsulent.